Suc gustos

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pungă de fructe congelate rosii (vreo 500 g)
  • 1 iaurt simplu
  • 250 ml de suc de portocale (sau altul)
  • 3-4 linguri de zahăr (sau miere)
  • 1 borcan de compot de visine

Mod de preparare

Varsă fructele congelate în blender, alături de iaurt şi suc. Amestecă treptat, în mai multe ture pâna se obţine un piure. Se poate consuma ca atare. Pune în loc de suc un borcan de compot de visine, adaugă un borcan de iaurt şi mixează. Obţii o băutură racoritoare pe care o poţi bea în orice moment al zilei.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise