Sufle de broccoli si gulii

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 2 cesti orez fiert,
  • 1 cutie rosii decojite,
  • 4 linguri svaiter ras,
  • 500 g broccoli,
  • 400 g gulii,
  • sare,
  • 2 linguri unt (margarina),
  • 1 ceapa,
  • 1 ardei gras rosu,
  • putina zeama concentrata de legume (Knorr+apa),
  • 2 galbenusuri,
  • 200 g smantana,
  • inca 100 g cascaval ras (orice fel),
  • putin unt sau margarina pentru uns forma.

Mod de preparare

Se unge o forma de budinca si se presara in ea orezul fiert, peste care se presara rosiile scurse (pe jumatate) si taiate bucatele si apoi svaiterul ras. Se spala buchetelele de broccoli, se scurg bine, se taie marunt, se aseaza in forma (peste rosii) impreuna cu guliile taiate felii si se sareaza. Ceapa curatata si tocata se caleste in untul incins pana ce devine sticloasa. Se adauga ardeiul taiat fasii, se dunstuieste si el, dupa care se toarna peste ingredientele din forma de budinca, impreuna cu putina zeama concentrata de legume. Se bat galbenusurile cu smantana, se incorporeaza cascavalul ras si se toarna de asemenea peste legume. Se baga budinca in cuptorul incins la 200 grade, se lasa 25-30 de minute, se garniseste si se serveste calda.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise