Sufleu de ciocolata

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 440 gr ciocolata neagra
  • 250 gr zahar tos
  • 250 gr faina alba
  • 12 oua
  • 375 gr unt fara sare

Mod de preparare

Se pune ciocolata cu untul la topit la baine marine, intre timp se bate spuma ouale cu zaharul si se adauga faina amestecand continuu. Ciocolata topita se adauga treptat peste oua. Se iau forme de aluminiu mici, se ung cu unt moale si se toarna compozitia. Se lasa la rece pana la folosire. Se coc in cuptorul prealabil incins la 200C timp de 9 min.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise