Sufle de pui cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 bucati piept pui dezosat
  • 500 gr. ciuperci
  • 1 pachet unt
  • 1 lamaie
  • 1 rosie
  • condimente pentru carne de pui

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie fasii. Ciupercile se taie felii pe lungime, se pun intrun castron si peste ele se stoarce jumatate de lamaie. Se lasa cca. 15 minute ca sa absoarba zeama de lamaie. Se incinge cuptorul. Se unge cu unt o cratita, se pune un strat de felii rosie apoi alternativ un strat de fasii de carne de pui si un strat de ciuperci, cu bucatele de unt intre ele. Din cand in cand se presara dupa gust condiment peste carnea de pui. Deasupra se pun ultimele bucatele de unt si cealalta jumatate de lamaie taiata felii subtiri. Se da la cuport aprox. 45 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise