Pieptul de pui se taie fasii. Ciupercile se taie felii pe lungime, se pun intrun castron si peste ele se stoarce jumatate de lamaie. Se lasa cca. 15 minute ca sa absoarba zeama de lamaie. Se incinge cuptorul. Se unge cu unt o cratita, se pune un strat de felii rosie apoi alternativ un strat de fasii de carne de pui si un strat de ciuperci, cu bucatele de unt intre ele. Din cand in cand se presara dupa gust condiment peste carnea de pui. Deasupra se pun ultimele bucatele de unt si cealalta jumatate de lamaie taiata felii subtiri. Se da la cuport aprox. 45 minute.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise