Sufleu caramel

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 albusuri
  • 5 linguri zahar pudra
  • 2 linguri zahar tos
  • 2 linguri nuci prajite si pisate

Mod de preparare

Se caramelizeaza intr-o cratita potrivita zaharul tos. Se imbraca toata cratita cu zaharul ars. Separat se bat

albusurile, adaugind treptat zaharul pudra si nucile. Se toarna in cratita imbracata in caramel. Se fierbe pe baia de apa pina se intareste sufleul. Se rastoarna pe o farfurie si se serveste rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise