Sufleu cu smintina

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pahare smintina
  • 3 linguri faina
  • 5 oua
  • ½ pahar zahar
  • coaja rasa de la o lamiie

Mod de preparare

Se amesteca faina cu smintina intr-un vas care se pune apoi pe foc fara sa se inceteze amestecatul pina in clipa cind incepe sa fiarba. Se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca. Cind s-a racit, se adauga galbenusurile frecate separat dinainte cu zaharul si coaja de lamiie, se amesteca bine si apoi se pun albusurile batute spuma. Se toarna compozitia intr-o forma unsa. Se lasa la copt cca 20 minute

Se serveste calda

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise