Sufleu de albus cu fructe

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 albusuri
  • 4 linguri zahar
  • vanilie sau coaja de lamiie
  • 2-3 linguri fructe din dulceata sau marmelada de caise
  • putin unt pentru forma

Mod de preparare

Se bat spuma albusurile, apoi se adauga zaharul si vanilia sau coaja de lamiie, batind mereu pina se intaresc bine. Intr-un vas de sticla de Jena, bine uns cu unt, se asaza pe fund, fructe din dulceata sau un strat de marmelada. Deasupra, se toarna albusul batut. Se da la cuptor la foc potrivit 25-30 minute.

Se serveste cald.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise