Sufleu de ardei kapia copti si carne tocata de pui.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata de pui.
  • 1 1/5 ardei rosu kapia.
  • 150 ml crema de iaurt.
  • 100 gr smantana.
  • 5 oua.
  • 2 linguri faina(eu folosesc amidon alimentar).
  • 3 linguri ulei de palmier.
  • 2 cepe rosii.
  • 1 lingurita praf de copt.
  • sare.piper,boia dulce,nucsoara,cimbru si o legatura de patrunjel verde.

Mod de preparare

Coacem ardeii pe o plita,ii curatam si-i asezam intr-o tava de yenna,pe care am uns-o cu unt.Tocam ceapa fin,o calim 2 minute,adaugam carnea tocata de pui si le prajim impreuna 2 minute.Dam cratita deoparte si curatam si spalam patrunjelul,il tocam fin si amestecam cu carnea.Separat batem ouale cu smantana,crema de iaurt,faina(amidon alimentar),sare,piper,nucsoara,cimbru,boia de ardei dulce si amestecam totul cu carnea calita,apoi turnam carnea peste ardei in tava de yenna.Dam totul la cuptor pentru 40 de minute.Pofta buna !!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise