Sufleu de brinza si merisoare

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 mere mari ionathan, 2 linguri cu bobite uscate de merisor,
  • 2 linguri cu suc de portocale, 2 oua, 50 g nectar de pere (sau suc mai
  • gros),250 g brânza dulce de vaci, 1 vârf de sare, 3 linguri de gris,
  • l lingurita de praf de copt, 1lingurita de ulei, sare.

Mod de preparare

Speli merele,le tai în sferturi, le scoti semintele si le tai în feliute.

Le pui înt-un castron la marinar (da, si fructele se marineaza, nu

numai carnea!)cu bobitele de merisor, în sucul de protocale. Ouale,

necrarul de pere, brânza de vaci, sarea, grisul si praful de copt le

amesteci bine, cu o lingura de lemn, pâna obtii o masa cremoasa.

Adaugi si fructele marinare. Ungi cu ulei o forma de copr termorezistenra si

apoi rastorni amestecul de brânza. Pui tava în cupror,

la 140 gradeC (treapta 4, remperatura moderata) si coci sufleul circa 40

de minute. Îl poti aduce la masa atâr caldut, cât si rece. Daca vrei,

pudreaza desertul cu zahar pudra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise