Sufleu de carne cu rosii

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 2 linguri de ulei
  • 500g carne tocata de vita
  • 2 oua
  • piper
  • 1 kg de rosii
  • 500ml lapte
  • 3 linguri de faina
  • nucsoara macinata
  • sare
  • frunze de sfecla
  • 200 g parmezan ras

Mod de preparare

Ceapa se caleste in ulei,apoi se pune carnea si se prajeste pana se rumeneste.Dupa ce se raceste se pune oul,se condimenteaza cu sare si piper.

Peste laptele clocotit se presara faina si se fierbe 1 minut.Se topeste 2/3 din branza in masa de sos.

Se asaza compozitia preparata mai sus intr-o forma unsa cu ulei..Peste ea se asaza rosiile taiate felii;deasupra se toarna sosul de branza.

Se da la cuptor 35 minute.

Se serveste fierbinte presarata cu restul de parmezan.

Se orneaza cu frunze de sfecla oparite in apa cu sare 1 minut.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise