Sufleu de cartofi cu carnăciori

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 kg de cartofi
  • 3 cepe mijlocii
  • 2 linguri de untură
  • 400g carnaţi
  • o cană de suc de roşii
  • sare şi piper
  • 100 g caşcaval.

Mod de preparare

Se spală cartofii şi se fierb aproximativ 25 minute. Se curăţă şi se lasă să se răcească.Ceapa se curăţă , se taie rotocoale , apoi se rumeneşte bine într-o lingură de untură. Cartofii şi carnaţii se taie felii, se condimentează cu sare şi piper sucul de roşii, caşcavalul se dă pe răzătoarea mică. Se unge cu grăsime o oală sau o tavă unde se aşează în straturi: cartofii, ceapa, carnaţii şi jumătate din cantitatea de caşcaval peste care se toarnă sucul de roşii.

Se pune restul grăsimii uniform pe suprafaţa sufleului.

Se coace aproximativ 20-30 minute la cuptor, incălzit în prealabil. Restul de caşcaval se aşeaza cu 5 minute înainte să fie gata

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise