Sufleu de cartofi cu carnăciori

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 kg de cartofi
  • 3 cepe mijlocii
  • 2 linguri de untură
  • 400g carnaţi
  • o cană de suc de roşii
  • sare şi piper
  • 100 g caşcaval.

Mod de preparare

Se spală cartofii şi se fierb aproximativ 25 minute. Se curăţă şi se lasă să se răcească.Ceapa se curăţă , se taie rotocoale , apoi se rumeneşte bine într-o lingură de untură. Cartofii şi carnaţii se taie felii, se condimentează cu sare şi piper sucul de roşii, caşcavalul se dă pe răzătoarea mică. Se unge cu grăsime o oală sau o tavă unde se aşează în straturi: cartofii, ceapa, carnaţii şi jumătate din cantitatea de caşcaval peste care se toarnă sucul de roşii.

Se pune restul grăsimii uniform pe suprafaţa sufleului.

Se coace aproximativ 20-30 minute la cuptor, incălzit în prealabil. Restul de caşcaval se aşeaza cu 5 minute înainte să fie gata

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise