Sufleu de cartofi cu carne

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. pireu de cartofi
  • sare
  • 50 gr. unt
  • 2 oua
  • 250 gr. carne tocata
  • citeva linguri de pesmet alb

Mod de preparare

Se freaca untul. Se amesteca cu cele doua galbenusuri, sarea, pireul de cartofi si albusurile batute spuma. Se unge o forma cu unt, se presara cu pesmet, se asaza jumatate din compozitie si se presara cu pesmet, apoi se pune un strat de carne tocata preparata dinainte ca pentru placinta. Se presara cu pesmet si se umple forma cu restul compozitiei. Se coace la cuptor aprox. 30 min.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise