Sufleu de cartofi cu sunca

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 buc. cartofi mari fierti
  • 3 felii sunca
  • 2 oua
  • 2 linguri unt
  • sare
  • cascaval ras
  • pesmet

Mod de preparare

Se toaca sunca si se dau cartofii prin masina. Se amesteca totul cu galbenusurile si sarea. Se adauga la urma albusurile batute spuma. Se pune compozitia intr-o forma unsa bine cu unt si presarata cu pesmet sa se coaca la cuptor potrivit. Deasupra se pun bucatele de unt sau se presara cascaval ras. In loc de sunca se pot pune mezeluri, pastrama sau limba fiarta.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise