Sufleu de cascaval

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 ouă
  • 300 g cașcaval ras
  • 1 cană de lapte
  • 3 linguri de unt
  • 3 linguri de făină
  • sare
  • piper

Mod de preparare

În primul rând pregătim sosul Bechamel, ca să aibă timp să se răcească. Punem untul la topit, apoi luăm de pe foc, adăugăm făina și amestecăm energic să nu se facă cocoloașe. Punem apoi pe foc și adăugăm laptele treptat până se îngroașă. La final asezonăm cu sare și piper.

Separăm ouăle, albușurile le batem spumă tare cu un praf de sare. Gălbenușurile se încorporează alături de cașcavalul ras, apoi adăugam sosul Bechamel și la umă albușurile amestecând ușor.

Opțional, deasupra se pot adăuga felioare de roșii când este aproape gata.

(http://jurnalretete.blogspot.ro/2014/04/sufleu-de-cascaval.html)

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise