Sufleu de ciocolata cu vanilie

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 pahare smintina
  • 100g unt
  • 4 oua
  • 1 pahar faina
  • 50 g ciocolata
  • ½ pahar zahar
  • vanilie
  • 2 linguri rom

Mod de preparare

Se freaca untul cu zaharul si ciocolata rasa adaugind cite putin din smintina amestecata separat cu faina. Se pune vasul la foc mic si se amesteca continuu cu lingura pina ce compozitia se ingroase. Se ia de la foc, se lasa sa se raceasca apoi se pun galbenusurile si romul, iar dupa ce se amesteca bine, albusurile batute spuma. Se pune compozitia intr-o forma de budinca unsa cu unt si presarata cu pesmet fin lasind sa se coaca la foc mic pina se rumeneste.

Se serveste cu sos de vanilie

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise