Sufleu de legume

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 buchetel brocoli
  • 1 conopida mica
  • 1 morcov
  • 200 g mazare
  • 200 g branza cu smantana
  • 100 g unt
  • 100 g cascaval ras
  • 4 oua
  • pesmet ,marar si patrunjel verde

Mod de preparare

Legumele se fierb dar nu pana se inmoaie de tot. Se scurg de apa bine, se toaca marunt. Se amesteca impreuna cu branza, smantana, cascavalul ras si ouale batute spuma. Se pune aceasta compozitie intr-un vas termorezistent uns cu unt si tapetat cu pesmet. Se da la cuptor si se tine pana se rumeneste bine (25-30 min). Se orneaza cu verdeata tocata, cascaval ras si smantana.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise