Sufleu de legume

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 buchetel brocoli
  • 1 conopida mica
  • 1 morcov
  • 200 g mazare
  • 200 g branza cu smantana
  • 100 g unt
  • 100 g cascaval ras
  • 4 oua
  • pesmet ,marar si patrunjel verde

Mod de preparare

Legumele se fierb dar nu pana se inmoaie de tot. Se scurg de apa bine, se toaca marunt. Se amesteca impreuna cu branza, smantana, cascavalul ras si ouale batute spuma. Se pune aceasta compozitie intr-un vas termorezistent uns cu unt si tapetat cu pesmet. Se da la cuptor si se tine pana se rumeneste bine (25-30 min). Se orneaza cu verdeata tocata, cascaval ras si smantana.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise