Sufleu de oua

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 15 oua ,
  • 1 litru lapte,
  • 3 linguri de unt,
  • 5 linguri de faina,
  • 3-4 linguri cascaval sau telemea rasa,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare

Se fierb 10 oua, se rumeneste faina in unt,se stinge cu lapte si se lasa sosul sa fiarba pina se ingroasa.

Dupa ce s-a racit se amesteca cu cascavalul se adauga 5 oua batute. Se aseaza ouale fierte intr-o tava iar peste se toarna compozitia. Se da totul la cuptor inca 30 de minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise