Sufleu de vanilie a la Tradaro

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 1 l lapte dulce
  • * 100 g faina
  • * 250 g miere
  • * 4 plicuri zahar vanilat
  • * sare
  • * 7 oua
  • * scortisoara
  • * 100 g frisca
  • * kiwi

Mod de preparare

- In laptele rece se amesteca foarte bine faina.

- Albusurile se bat spuma si se adauga zaharul vanilat.

- Galbenusurile se freaca bine cu un praf de sare.

- Laptele se pune pe foc si cand incepe sa fiarba se trage de pe foc si se adauga galbenusurile amestecand mereu si apoi albusurile si se amesteca iar pana la omogenizare.

- Compozitia se toarna intr-o forma si se baga la cuptor la foc potrivit circa 25 de minute.

Se lasa sa se raceasca, apoi se adauga un praf de scortisoara si frisca dupa gust si se baga la frigider.

Se serveste cu Kiwi taiat feliute subtiri.

Se adauga suflet cat va lasa inima.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise