Sufleu de varza

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane:
  • 500 gr.varza murata
  • 200-300 gr.kaizer sau carnaciori tip cabanos
  • 3 morcovi
  • 1 mar mare
  • ulei sau margarina pentru uns tava
  • 250 gr.smantana
  • 800ml.suc de mere
  • 3 oua
  • concentrat supa(vegeta sau knor)
  • condimente:piper, ½ lingurita chimen,maghiran

Mod de preparare

1. Marul se descojeste, se rade prin razatoarea mare, la fel si morcovii. Se amesteca.

Varza se scurge bine si se toaca marunt. Kaizerul (sau carnaciorii) se taie in cubuleţe mici (sau rondele).

2. Tava se unge cu ulei sau margarina, dupa care se asaza alternativ:

- un rand de varza, unul de morcovi si mar ras, kaizerul (sau carnaciorii) si la sfarsit se incheie cu un strat de varza.

3. Se pregateste sosul din: smantana amestecata cu sucul de mere, ouă, puţin sos vegeta, chimen, piper, maghiran. Sosul se toarna deasupra ultimului strat de varza si se da la cuptor aproximativ 40’. Cand varza e rumenita e gata!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise