Sufleu de creier

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg creier
  • 2 oua
  • 100 g cascaval
  • 100 ml smantana
  • 100 g faina
  • ulei pentru prajit
  • 20g unt
  • patrunjel verde
  • sare, piper

Mod de preparare

Creierul curatat, il portionezi. Bucatile de creier le treci prin faina si le prajesti foarte putin pe ambele parti. Asezi creierul in vas de yena uns cu unt,peste care torni ouale batute cu smantana, sare,piper.Dai la cuptor pana se rumeneste. Razi cascaval, presari cu patrunjel si mai dai la cuptor pentru 5 minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise