Sufleu de creier

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg creier
  • 2 oua
  • 100 g cascaval
  • 100 ml smantana
  • 100 g faina
  • ulei pentru prajit
  • 20g unt
  • patrunjel verde
  • sare, piper

Mod de preparare

Creierul curatat, il portionezi. Bucatile de creier le treci prin faina si le prajesti foarte putin pe ambele parti. Asezi creierul in vas de yena uns cu unt,peste care torni ouale batute cu smantana, sare,piper.Dai la cuptor pana se rumeneste. Razi cascaval, presari cu patrunjel si mai dai la cuptor pentru 5 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise