sufleu din vanilie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • oua
  • faina
  • lapte
  • unt
  • zahar
  • zahar farin
  • vanilina

Mod de preparare

Galbenusurile se amesteca cu 100 g de zahar, faina,200 ml de lapte rece si 50 g de unt topit .Compozitia se subtiaza cu restul de lapte si se fierbe 10 min.

Se adauga vanilina si se lasa sa se raceasca. Albusurile se bat la spuma, se adauga treptat 150 g de zahar si se amesteca cu crema fiarta si racita. Compozitia obtinuta se portioneaza in forme unse cu unt si tapetata cu faina. Se introduc la cuptor la temperatura moderata.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise