Sufleul de caise

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g piersici, 300 g caise, 3 oua, 3 linguri de zahar pudra,
  • 4 linguri de faina, 1 vârf de cutir de coaja rasa de
  • lamâie,1 lingura de gris, 175 ml lapte, unt pentru forma de copr,
  • zahar pudra.

Mod de preparare

Preincalzesti cuptorul la 200 grade C .

Oparesti piersicile si caisele si le decojesri. Apoi desfaci fructele în

jumatati , si pulpa o tai in felii subtiri. Bati ouale spuma eu zaharul

pudra. Amesteci laptele cu coaja de lamâie, faina

si grisul si încer-încer incorporezi si ouale batute cu zahar.

Tapetezi cu unt o forma de copr rezistenta la foc, rastorni aluatul

în ea si nivelezi un pic. Asezi uniform jumaratile de piersici si caise

si pui sufleul în cuprorul preîncalzit, pe gratarul din mijloc. Lasi la

copt circa 40 - 50 de minute.

Dupa ce scoti tava din cupror, lasi un pic la racit si presari zahar

pudra.

Aduci desenul caldut la masa.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise