Supă de legume(chinezească)

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g morcovi
  • 50 g varză albă
  • 50 g țelină
  • 1 ceapă foarte mică
  • 1/2 l de supă de carne de vită sau pasăre
  • 1/2 lingură de sos de soia(de culoare deschisă)
  • 1 vârf de cuțit de nucșoară rasă
  • scorțișoară
  • sare, piper proaspăt măcinat

Mod de preparare

1. Se fierbe supa de carne și se adaugă morcovii(tăiați cuburi) ,țelina,ceapa și varza(tăiată mărunt) împreună cu condimentele.

2.Se fierbe timp de 20 de min. la foc mic.

3. Se adaugă sosul de soia.

Sfat: în cazul în care doriți o supă mai groasă puteți adăuga puțină făină.

- circa 50 kcal per porție.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise