Supă de legume(chinezească)

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g morcovi
  • 50 g varză albă
  • 50 g țelină
  • 1 ceapă foarte mică
  • 1/2 l de supă de carne de vită sau pasăre
  • 1/2 lingură de sos de soia(de culoare deschisă)
  • 1 vârf de cuțit de nucșoară rasă
  • scorțișoară
  • sare, piper proaspăt măcinat

Mod de preparare

1. Se fierbe supa de carne și se adaugă morcovii(tăiați cuburi) ,țelina,ceapa și varza(tăiată mărunt) împreună cu condimentele.

2.Se fierbe timp de 20 de min. la foc mic.

3. Se adaugă sosul de soia.

Sfat: în cazul în care doriți o supă mai groasă puteți adăuga puțină făină.

- circa 50 kcal per porție.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise