Supa crema cu perisoare de pui

Se curata zarzavaturile de coaja.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru 2 portii);
  • 2 cartofi mari
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 bucatica de telina
  • sare
  • o ceasca de supa concentrata de pui
  • ulei de masline
  • patrunjel verde
  • 300 g carne tocata de pui
  • un galbenus de ou

Mod de preparare

Se curata zarzavaturile de coaja, se spala si se taie cubulete, apoi se pun la fiert cu cana de supa de pui, adaugand apa, daca mai este nevoie, cat sa acopere zarzavatul, un praf de sare. Perisoarele se pregatesc, amestecand carnea cu galbenusul, un praf de sare, un pic de patrunjel tocat fin. Se adauga in supa, cand zarzavatul este aproape fiert. Dupa 10-15 minute, se opreste focul si se scurge cu grija supa, se scot perisoarele pe o farfuriuta. Se da la blender zarzavatul, iar piureul se subtiaza cu supa ramasa, pana ajunge la consistenta potrivita.

Se da la blender verdeata tocata, cu un pic de ulei de masline si un pic de sare.

Se serveste supa decorata cu perisoare si pasta de patrunjel. Este delicioasa!

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise