Supa crema cu piept de curcan

Pieptul de curcan se spala bine si se pune la fiert.

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 gr piept de curcan
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • 1 dovlecel
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura unt
  • 200 ml smantana
  • sare si piper

Mod de preparare

Pieptul de curcan se spala bine si se pune la fiert. Se curata legumele, se maruntesc si se pun la fiert; dupa ce au fiert, se pun in blender si se mixeaza, puneti si piept de curcan si mixati. Punem mixul in oala, adaugam ulei, sare piper, unt si mai fierbem 10 minute, apoi adaugam smantana. Eu am oprit piept de curcan si am pus deasupra in bol.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise