Supa crema de cartofi cu bacon

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 cartofi mari
  • 1 morcov mic
  • 1 ceapa mica
  • 1 pastarnac mic
  • 1 telina mica
  • patrunjel verde
  • 2 linguri de smantana
  • 1 galbenus de ou
  • sare, piper, boia de ardei

Mod de preparare

Legumele curatate,spalate si taiate cubulete le punem la fiert in apa cu sare, apoi le pasam cu blenderul , pana cand obtinem o crema.

Amestecam smantana cu galbenusul de ou.

Punem crema obtinuta la foc mic adaugand amestecul de smantana cu galbenus de ou, sare si piper amestecand continuu timp de 5 min.

Baconul il tragem in tigaie pana devine crocant.

Supa-crema de cartofi se serveste calda impreuna cu baconul crocant, boia de ardei dulce/iute si patrunjel verde tocat fin.

Pofta Buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise