SUPA-CREMA DE LEGUME CU CRUTOANE

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Puteti folosi orice leguma sau zarzavat aveti si sa faceti combinatiile dorite.
  • Eu fac aceasta supa-crema in tot timpul anului atat cu legume si zarzavaturi proaspete cat si congelate.
  • morcov,albitura,telina,dovlecel,conopida,broccoli,ceapa, fasole verde,mazare,ardei gras,rosii,gulie,sfecla rosie,cartofi,frunze de telina,patrunjel verde.
  • sare,piper,condimente
  • putin ulei

Mod de preparare

Legumele si zarzavaturile se curata,se spala,se taie marunt dupa caz si se pun la fiert in apa rece.

Cand sunt fierte se paseaza foarte bine prin strecuratoare.Ce ramane in strecuratoare nu se foloseste.Trebuie sa ramana o supa - crema clara,doar cu ceea ce iese prin strecuratoare prin pasare.

Adaugati zeama pana obtineti consistenta dorita,se potriveste de sare,piper,condimente,se pune putin ulei deasupra si se da intr-un clocot.

Se serveste calda sau rece cu crutoane.

Cubulete de paine se aseaza intr-o tava care se introduce la cuptor pana se intaresc si se transforma in crutoane.Atentie sa nu se arda.Sunt mai sanatoase decat crutoanele facute in ulei.

Daca nu tineti post puteti adauga putin unt.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise