Supa crema de porumb

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr malai grisat
  • sare
  • 40 g parmezan
  • 4 linguri de unt
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 400 g boabe de porumb
  • 500 ml lapte
  • 200 gr branza topita cu smantana
  • 100 ml smantana
  • piper
  • 4 linguri rosii bucati
  • 100 g somon

Mod de preparare

Fierbeti malaiul in jumatate de litru de apa clocotita cu sare, acoperiti vasul si lasati mamaliga sa se umfle. Adaugati parmezanul si 2 linguri de unt, apoi intindeti-o pe un fund de bucatarie tapetat, in prealabil, cu folie.

Taiati ceapa si usturoiul si caliti-le in unt. Adaugati porumbul si laptele. Fierbeti cca. 10 minute si pasati 3/4 din cantitate.

Adaugati branza topita si smantana, apoi condimentati supa. Taiati mamaliga cubulete si adaugati-le in supa, impreuna cu bucatile de somon si rosiile.

Eventual, ornati-o cu verdeata. Pofta buna va doresc!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise