Fierbeti malaiul in jumatate de litru de apa clocotita cu sare, acoperiti vasul si lasati mamaliga sa se umfle. Adaugati parmezanul si 2 linguri de unt, apoi intindeti-o pe un fund de bucatarie tapetat, in prealabil, cu folie.
Taiati ceapa si usturoiul si caliti-le in unt. Adaugati porumbul si laptele. Fierbeti cca. 10 minute si pasati 3/4 din cantitate.
Adaugati branza topita si smantana, apoi condimentati supa. Taiati mamaliga cubulete si adaugati-le in supa, impreuna cu bucatile de somon si rosiile.
Eventual, ornati-o cu verdeata. Pofta buna va doresc!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise