Supa cu ,,amestec de vara,, si ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 punga
  • amestec de vara
  • congelat din supermarket
  • 1 ceapa
  • 5 ciuperci mari champignon
  • ardei gras congelat
  • sare
  • ienibahar
  • 50 ml ulei
  • 2
  • 5 litri apa
  • patrunjel si leustean verde.

Mod de preparare

Punem la fiert intro oala 2,5 litri apa. Cand fierbe, adaugam continutul unei pungi cu ,,amestec de vara,, lasam sa fiarba. Intre timp, separat, intro tigaie punem uleiul la incins, adaugam ciupercile curatate, spalate, taiate bucatele, ceapa taiata marunt si o cescuta pt cafea cu ardei gras taiat cubulete(eu am avut in congelator, provizii de iarna), calim totul cam 5 minute, amestecand continuu, apoi adaugam in oala cu amestecul si lasam sa fiarba 10-15 minute. Potrivim de sare, adaugam putin ienibahar(nu e obligatoriu), stingem focul si adaugam verdeata tocata marunt. Este o supica gustoasa, rapida si de post. Deci o supa 3x1!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise