Supa cu de toate

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g broccoli,
  • 4 fire ceapa,
  • 150 g spanac,
  • 3 morcovi,
  • 3 fire praz partea alba,
  • 100 g telina,
  • frunze de telina,
  • 1 legatura patrunjel,
  • frunze busuioc,
  • 50 g parmezan,
  • 1 lingura ulei,
  • sare, piper.

Mod de preparare

Morcovii, telina, se taie marunt, prazul se taie rondele. Se pun 2 l de apa la fiert, se adauga legumele. Se lasa la fiert 45 minute. Se adauga apoi broccoli desfacut in bucatele, spanacul taiat fasii, uleiul, potrivim de sare si piper. Se mai lasa 15 minute la fiert. La sfarsit se adauga frunzele de patrunjel, busuioc si telina taiate marunt. Se serveste calda cu parmezan ras.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise