Supa cu piept de pui

Curatam legumele si le spalam.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 3 cartofi noi
  • 1 morcov
  • 1 lingurita menta
  • 2 linguri coniac
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri unt/margarina
  • 2 oua
  • 200 ml smantana
  • 1 dovlecel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Curatam legumele si le spalam. Ceapa si morcovul le taiem marunt. Dovlecelul il taiem rondele, iar cartofii ii taiem cuburi.

Spalam pieptul de pui si il taiem bucatele.

Punem ulei si unt/margarina in oala in care facem supita. Adaugam ceapa si sare si calim bine. Adaugam bucatele de piept de pui si lasam 2 minute amestecând mereu. Stingem cu coniac. Adaugam apoi morcovul, cartofii si dovlecelul, punem apa cat sa acopere legumele, acoperim cu capac si lasam sa fiarba. Inainte sa oprim supa, dupa ce legumele si pieptul de pui s-au fiert, batem oualele cu smantana, piper si menta si adaugam peste supa si amestecam. Serviti cu paine prajita sau crutoane. Noi am servit-o simpla.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise