Supa de aripioare cu legume, dreasa cu ou

Se spala aripioarele si se pun la fiert cu putina sare.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 aripioare de pui
  • 1 fir de praz
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 fir telina apio
  • 1 ou
  • Leusean verde
  • Sare, piper
  • 2 l apa

Mod de preparare

Se spala aripioarele si se pun la fiert cu putina sare. Dupa ce dau in clocot aripioarele, se aduna spuma cu supiera.

Se spala, se curata si se taie marunt morcovul, pastarnacul, telina, prazul si ardeiul gras si se adauga la supa.

Se lasa pe foc pana fierb si legumele, apoi se bate un ou zdrente si adauga la supa. Se condimenteaza supa cu sare si piper dupa gust.

La final se adauga leustean verde tocat marunt.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise