SUPA DE CAPSUNI

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (4 portii):
  • 450g.capsuni,
  • 100g.zahar,
  • 1/2 ceasca iaurt,
  • 180ml.lapte sau smantana subtire,
  • 1-2 linguri suc de lamaie;
  • Pentru sos:
  • 1 ceasca capsuni,
  • 1 lingura zahar;

Mod de preparare

1. Se spala capsunile, se carata de codite si se pun in blender si se fac pireu. Se adauga zaharul, iaurtul, laptele si sucul de lamaie. Se pune compozitia rezultata intr-un bol si se tine la rece cateva ore.

2. Se prepara sosul: se pun capsunile cu zaharul in blender si se obtine o crema.

3. Se repartizeaza supa rece in 4 boluri si cu lingura se pune din sos peste supa. Se serveste rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise