Supa de cartofi Delicios Food

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 1 morcov
  • 1 ardei capia
  • 1 ceapa
  • o legatura de patrunjel
  • 1 telina
  • 50 ml ulei

Mod de preparare

Se pun cartofii maruntiti, in cubulete, intr-un vas,cu apa calduta,la fiert.

Se toaca ceapa,morcovul si ardeiul in cubulete mici si se pun la prajit intr-o tigaie cu uleiul incins.Se prajesc pana ce acestea se inmoaie.

Se adauga continutul in vasul cu cartofi si se fierbe pana la clocotire timp in care se adauga condimente dupa gust:piper,sare etc.

Se adauga patrunjelul tocat marunt si se spune pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise