Pregatim 2 l de ceai de chimen pe care il strecuram de seminte. Intr-o oala de 2,5 l punem la incins uleiul peste care adaugam faina si o lingurita de chimen macinat.
Le perpelim la foc mic cateva secunde, tragem oala de pe foc si adaugam o lingura rasa de boia dulce si amestecam bine. Apoi stingem totul cu cei 2 l de ceai dinaite preparat. Punem inapoi oala pe foc si o lasam pana continutul da iar in clocot si condimentam cu sare si piper dupa gust.
Painea se taie în cuburi mici care se pun într-o tavă şi se rumenesc la cuptor.
Supa se serveşte caldă, cu crutoane deasupra.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise