Supa de ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g ciuperci
  • 100 g smantana
  • 1 ou
  • 1 l bulion de carne
  • frunze patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ciupercile se curata, se spala foarte bine in mai multe ape si se pun la fiert in apa clocotita cu un praf de sare. Dupa ce au fiert se scot si se taie marunt dupa dorinta.

Bulionul de carne se pune la fiert si cand fierbe se adauga ciupercile si se lasa sa dea 2-3 clocote.

Separat se bate un ou cu smantana si putina supa si se adauga peste compozitie.

Se pune deasupra patrunjelul tocat marunt, sare si piper dupa gust.

Se serveste fierbinte.

Se adauga si nelipsitul putintel de suflet.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise