Supa de dovlecei cu iaurt si smantana

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 dovlecei mici
  • 2 cepe
  • 300 g smantana
  • 3 linguri ulei
  • 4 rosii potrivite
  • 400 g iaurt
  • patrunjel, marar
  • 1 lingura faina
  • sare

Mod de preparare

Dovleceii se curata si se taie cubulete si se pun la fiert.

Separat, ceapa se caleste in ulei si apa. Cand ceapa este fiarta, se adauga rosiile curatate de coaja si tocate.

Cand totul este fiert, se adauga o lingura de faina si se stinge cu apa din supa. Se adauga peste dovleceii fierti. Dupa 5 minute, se adauga smantana si iaurtul si se lasa sa mai fiarba cateva minute. Se adauga sare si verdeata si se poate servi cu crutoane.

Este o supa racoritoare pe timp de vara.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise