supa de dovlecei cu rosiii.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente: un dovlecel mic
  • o rosie
  • o lingura gris
  • o cana cu lapte.

Mod de preparare

Se curata dovlecelul, se taie rondele si se dau semintele la o parte. Rosia se opareste, se curata de coaja si seminte. Se pune la fiert o cana cu lapte, se adauga dovlecelul si rosia.

Cu 5 minute inainte de a se lua de pe foc se pune o lingura de gris si se amesteca pentru a nu se prinde! Optional se poate pune si o lingurita de ulei de masline! Se pune totul in blender pentru a se marunti.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise