supa de dovlecei cu rosiii.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente: un dovlecel mic
  • o rosie
  • o lingura gris
  • o cana cu lapte.

Mod de preparare

Se curata dovlecelul, se taie rondele si se dau semintele la o parte. Rosia se opareste, se curata de coaja si seminte. Se pune la fiert o cana cu lapte, se adauga dovlecelul si rosia.

Cu 5 minute inainte de a se lua de pe foc se pune o lingura de gris si se amesteca pentru a nu se prinde! Optional se poate pune si o lingurita de ulei de masline! Se pune totul in blender pentru a se marunti.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise