supa de galuste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ceapa
  • morcov
  • ardei gras
  • telina,pastrnac
  • gris
  • 2 oua
  • 1 lingurita de ulei
  • sare piper
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Eu primul lucru pe care il fac,sunt galustele.Se bat 2 oua,cu o lingurita de ulei,sare,pier si gris..eu nu am masura la gris,il pun la ochi:compozitia sa fie de consistenta moale,dar sa nu curga din furculita!dupa ce le-am facut le lasam la frigider,pana fierb legumele!

Intre timp spalam,curata si tocam legumele,si le punem la fiert!

Cand legumele sunt fierte,oprim supa din fiert, adaugand o cana de apa rece,si punem galustele cu lingurita.Le lasam intai sa fiarba la foc mic.

Dupa ce galustele sunt fierte,potrivim de sare si piper(sau delikat daca vreti,eu nu folosesc)si putem adauga fidea sau taitei si patrunjel tocat!

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise