Supa de galuste.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • * 3 morcovi
  • * 1 telina mijlocie
  • * 1 pastarnac
  • * 2 cepe
  • * carne de pui
  • * 2-3 oua
  • * 1 ceasca de gris
  • * patrunjel tocat
  • * sare dupa gust

Mod de preparare

Se spala carnea de pui bine si se pune la fiert.

Zarzavatul se taie mai mare.

Cand incepe sa fiarba se spumeaza bine.

Se adauga zarzavatul.

Intre timp se bat ouale cu mixerul bine.Apoi se adauga grisul si se mesteca cu o lingura pana se incorporeaza tot.Se lasa sa fiarba bine.

Cand carnea este aproape fiarta se pun cu lingura gramajoare in oala.Dupa ce am terminat de adaugat galustele se pune o cana de apa rece in oala pentru a se umfla.

Se lasa sa fiarba bine.Se adauga sare dupa gust.

La sfarsitul prepararii,cand oprim focul se pune si putina verdeata.Cea mai imortanta cantitate de verdeata se pune in farfurie la servire.

POFTA BUNA!!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise