supa de legume

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 ardei grasi
  • 1 ardel iute
  • 1 catel usturoi
  • 1 ceapa
  • 250g rosii
  • 2 linguri ulei masline
  • 600 ml concentrat vegetal
  • 30 g rozmarin.

Mod de preparare

Spalati bine legumele si tocati-le marunte. Ceapa o clatiti pana devine galbena. Intr-o oala puneti la fiert celelalte legume. Adaugati un praf de sare si de piper si serviti supa cu patrunjel si rozmarin proaspat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise