SUPA DE LEGUME

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 rosii
  • 3 cepe potrivite
  • 1 morcov
  • telina radacina
  • 1 ardei gras rosu sau verde
  • 1 dovlecel
  • radacina de patrunjel
  • leustean si patrunjel verde
  • ulei
  • fidea
  • delikat sau vegeta

Mod de preparare

Legumele se curata se spala si se toaca dupa preferinta cuburi sau fasii,intr-o oala se adauga uleiul cam 50 ml si se pun legumele la calit cateva minute {fara dovlecel}dupa care adaugam apa si lasam sa fiarbe.Cand sunt aproape gata cu vreo 15 minute inainte de final adaugam dovlecelul taiat si el cuburi,apoi fideaua si delikatul sau vegeta si lasam sa fiarba.Dupa ce oprim focul adaugam verdeata si se mai adauga putina sare daca este cazul.Se serveste in boluri cu putina smantana daca preferam

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise