SUPA DE LEGUME CU PERISOARE DE CURCAN

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 g carne tocata de curcan
  • 30 g parmezan ras
  • 1 ou batut
  • 30 g miez de paine alba proaspata
  • 4 linguri patrunjel proaspat tocat
  • 1/2 lingurita rasa de sare
  • piper negru proaspat macinat
  • 1 lingura apa
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 catei de usturoi,zdrobiti
  • 2 dovlecei mijlocii,taiati marunt
  • 200g ciuperci ,taiate felii
  • 400g rosii taiate din conserva
  • 1 litru bulion de pui
  • 250 g fasole verde fina ,taiata in bucati scurte
  • 200 g spaghete,rupte in bucati scurte

Mod de preparare

Se amesteca carnea tocata de curcan,parmezanul,oul,pesmetul,jumatate din patrunjel,sare,putin piper si apa.Se fac perisoare de marimea unei nuci si se pun pe o farfurie.Se acopera si se pun la frigider.

Se incinge uleiul intr-o cratita mare si se calesta usturoiul la foc mic 1 minut.Se adauga dovleceii,ciupercile si rozmarinul,apoi se prajesc,amestecand din cand in cand,inca 10 minute sau pana se inmoaie.

Se adauga rosiile,bulionul de pui si restul de sare.Cand dau in clocot,se adauga fasolea verde si spaghetele.Se acopera partial cratita si se fierb inca 8 minute.

Se reduce focul si se adauga perisoarele.Se adauga piper si se presara patrunjelul ramas

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise