Supa de legume cu pui by copilou

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -grasime de pui(sau 1-2 cotoaie de pui).
  • -1 morcov
  • -1 telina radacina
  • -1 pastarnac
  • -1 gulie
  • -1 cartof
  • - ceapa
  • -100g taietei lati
  • -patrunjel
  • -sare
  • -vegeta
  • -piper boabe

Mod de preparare

Se spala bine legumele, apoi se curata si se taie, morcovul si pastarnacul mai mare, iar restul se taie cubulete, inafar de ceapa care ramane intreaga si se scate la final.

Se pune apa la fiert in care se pune grasinea sau pulpele de pui, cand incepe sa fiarba se adauga morcovul, telina si pastarnacul care fierb mai greu si se mai lasa sa fiarba. Dupa vreo 10 min se adauga si restul de legume si condimentele.

Cand legumele sunt fierte, dar nu prea tare ca sa se farame, se adauga taieteii si se mai lasa la fiert circa 5-7min, se opreste si se presara patrunjelul

Dupa preferinta legumele fierte se pot lasa in supa sau se pot scoate si servi natur sau salata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise