Supa de maruntaie de pui

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • maruntaie de la 2pui
  • 1legatura zarzavat
  • 1ceapa
  • 1lingura unt
  • 100g smantana
  • piper boabe
  • 1foaie dafin
  • 1galbenusi
  • sare
  • 2lapa
  • 1legatura patrunjel verde

Mod de preparare

Calesti ceapa taiata marunt si zarzavaturile,curtate si taiate marunt,in unt iar dupa 2 minute,adaugi apa.cand incepe sa fiarba,adugi maruntaiele de pui,foaia de dafin,piperul boabe si sarea.lasi sa fiarba si cand,au fiert bine toate,amesteci galbenusul cu faina si saimtana si le adaugi in supa. la final adaugi in supa patrunjelul verde tocat sau o lasi simpla.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise