Supa de mazare verde boabe

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg de mazare verde boabe
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 pastarnac
  • 2 cartofi
  • 1 lingurita de faina
  • 50 g unt sau ulei
  • 2 l apa
  • patrunjel si marar verde tocat
  • 1lingurita de zahar si sare

Mod de preparare

Se fioerbe zarzavatul curatat si spalat dupa care se strecoara si se asaza supa din nou la foc.Cand clocoteste,se pune mazarea boabe si se lasa sa dea in cateva clocote.Intr-un castronel se amesteca faina cu putina apa rece,dupa care se adauga in supa impreuna cu zaharul si sarea,apoi se mai lasa sa mai fiarba 20-30 minute.Cand e gata se adauga untul si verdeata tocata marunt Se poate servii la masa cu saleuri presarate cu cascaval pe deasupra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise