Supa de mazare verde boabe

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg de mazare verde boabe
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 pastarnac
  • 2 cartofi
  • 1 lingurita de faina
  • 50 g unt sau ulei
  • 2 l apa
  • patrunjel si marar verde tocat
  • 1lingurita de zahar si sare

Mod de preparare

Se fioerbe zarzavatul curatat si spalat dupa care se strecoara si se asaza supa din nou la foc.Cand clocoteste,se pune mazarea boabe si se lasa sa dea in cateva clocote.Intr-un castronel se amesteca faina cu putina apa rece,dupa care se adauga in supa impreuna cu zaharul si sarea,apoi se mai lasa sa mai fiarba 20-30 minute.Cand e gata se adauga untul si verdeata tocata marunt Se poate servii la masa cu saleuri presarate cu cascaval pe deasupra.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise