SUPA DE MERE

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg. mere
  • 2-3 l. faina
  • 2-3 l. zahar
  • 2 l. otet de mere cu miere
  • putin ulei
  • sare

Mod de preparare

Se pun la fiert merele curatate de coaja si taiate felii.

Intr-o tigaie se caleste faina pana devine putin aurie, se toarna ulei si se stinge cu apa, se fierbe pana se ingroasa. Se toarna peste supa de mere, se acreste se adauga zaharul si sarea, dupa gust.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise