Supa de ou a la Tradaro

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 2 l apa
  • * 5 oua
  • * 1 fir de ceapa verde
  • * 1 morcov mai mic
  • * 1 lingura plina de paste Pagani-Orzo nr. 5
  • * 400 g smantana usoara 12% grasime (Danone)
  • * 2 Knorr cub de ciuperci
  • * 1 lingura frunze de patrunjel verde
  • * 1 lingurita usturoi granulat
  • * sare
  • * piper alb praf

Mod de preparare

- Se pune la fiert in apa rece cu un praf de sare paste Pagani-Orzo nr. 5, ceapa tocata marunt, morcovul dat pe razatoarea mica si Knorr cub de ciuperci.

- Intr-un bol se bate cu mixerul smantana si se adauga pe rand cate un ou amestecandu-se pana se face o compozitie cremoasa. In aceasta compozitie se adauga usturoi granulat, sare, piper alb praf dupa gust.

- Cand ingredientele puse la fiert sunt gata se lasa focul la mic si se ia cu polonicul zeama din oala si se toarna cate putin peste compozitia din bol amestecand mereu. Se pun cam 5-6 polonice. apoi totul se rastoarna in oala cu supa. Se lasa sa mai dea vreo 2-3 clocote si se stinge focul. Se adauga patrunjelul verde tocat marunt.

Se serveste fierbinte cu crutoane de paine alba.

Se adauga un pic de suflet.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise