Supa de pepene cu miere si capsuni

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pepene de un kilogram
  • 4linguri de miere
  • sucul de la o portocala
  • (cca.1
  • 5dl.)2dl. frisca lichida
  • 250gr. capsuni(sau zmeura
  • mure
  • coacaze etc.)
  • 1/2 pahar de vin alb;

Mod de preparare

Se spala bine pepenele, se taie in doua , se scot semintele, iar pulpa pepenelui se scoate cu lingura si se pune in blender. Se adauga mierea, sucul de portocala si frisca lichida, vinul si turmixam.

Se spala capsunile, se curata de codite si le taiem felii.Supa de pepene o tinem la rece , apoi o repartizam in boluri. Peste supa se presara felii de capsune si ornam cu frisca batuta.

Se mai poate servi cu inghetata de vanilie sau goffri.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise