Supa de praz cu busuioc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 500 g praz
  • 3 cartofi potriviti
  • patrunjel
  • frunze de busuioc verde
  • sare
  • piper
  • ulei
  • crutoane
  • 1 lingura smantana

Mod de preparare

Prazul se curata, se spala si se taie in bucati de 1 cm. Morcovii se rad iar ceapa se toaca marunt dupa care sunt calite in ulei impreuna cu prazul.

Dupa ce s-au inmuiat se adauga 2 1/2 litri de apa care a fost incalzita separat, cartofii care au fost taiati cubulete si sare dupa gust.

Se tine la fiert pana ce cartofii sunt patrunsi sau inmuiat.

Se stinge focul si se drege cu 1 lingura de smantana si piper dupa gust.

Se serveste cu patrunjel verde, frunze de busuioc verde si crutoane.

Se mai adauga suflet cat va lasa inima.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise